Home / за нас

за нас

Букурещ, 5 март 2019 г.

Arbos Open Day Bucuresti

ARBOS EASTERN EUROPE, изключителният вносител и дистрибутор на ARBOS в Румъния, България и Република Молдова, обявява официалния си старт на пазара, позиционирайки се като дългосрочен партньор за румънски, български и молдовски фермери. ARBOS EASTERN EUROPE се радва на доверието на утвърдени международни инвеститори с междусекторни дейности от недвижими имоти и услуги до земеделие в Румъния. По-специално от няколко години инвеститорите успешно развиват зърнено и специализирано земеделие и са официални и ексклузивни представители на марката NEW HOLLAND в Румъния чрез AGROCONCEPT IMPEX.

ARBOS EASTERN EUROPE – ръководена от напълно независим мениджмънт – се възползва от опита на инвеститорите и изпълнява визията им за регионална експанзия, като се стреми да стане пазарен лидер в своя специфичен сегмент.

През декември 2018 г. ARBOS EASTERN EUROPE подписа в Букурещ ексклузивно споразумение за дистрибуция с ARBOS GROUP Spa. за марки Arbos, Goldoni и Lovol. За много кратко време ARBOS EASTERN EUROPE (Румъния) и ARBOS BALKAN (България) създадоха професионален екип за продажби и следпродажбени дейности и започнаха търговски операции. Стратегията на ARBOS GROUP и.

Arbos Open Day Bucuresti

ARBOS EASTERN EUROPE за региона на Източна Европа е уникално решение за земеделските производители, които търсят оптимално инвестиционно планиране, като предлагат страхотна цена, качество и модерно техническо решение.

Акцентът е насочен към четири различни сегмента на пазара: МАЛКИ (серии 2000 и 3000 от 25 до 70 к.с.) с много конкурентна цена, включваща актуализирана технология и 24 месеца гаранция; OPEN FIELD (серия 5000 от 110 до 140 к.с. – и скоро до 240 к.с.), напълно нов трактор, съчетаващ модерна технология с прости решения и конкурентна цена, целящ пълна надеждност и 36 месеца гаранция; СПЕЦИАЛИЗИРАНИ (бивша серия GOLDONI от 20 до 110 к.с.), високо специализирана техника за лозя, овощни градини, зеленчуци и специализирани култури; ИНВЕНТАР – пълна линия, бивша марка MATERMACC, наред с други, включваща: подготовка на почвата, прецизни сеялки, разпръсквачки, директно обработване, пръскачки и др.

„Изключително сме доволни да си партнираме с такава професионална и силна организация. ARBOS EASTERN EUROPE скоро ще се превърне в еталон за земеделските производители в региона. През 2019 г. очакваме да видим Източна Европа да се превърне в най-важния пазар в света за ARBOS.“ обясни директорът по продажби, маркетинг и след продажби на ARBOS GROUPS Spa., Massimo ZUBELLI.

„След успеха на нашия селскостопански бизнес и опита на AGROCONCEPT, много се радваме, че можем да продължим да подкрепяме нашите клиенти, като предлагаме допълнителна продуктова линия, която обогатява съществуващата ни гама. Нашите групови амбиции за регионална експанзия също намират този проект за много привлекателен, като добави – наред с Румъния – предизвикателството да обхване България и Република Молдова, две много обещаващи страни за селскостопанския сектор. ARBOS GROUP Spa. вече се оказа много ценен партньор и сме сигурни в дълготрайното успешно сътрудничество.“ заяви Томазо СЕРРАНО, изпълнителен директор на АРБОС ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

Кои сме ние?

Ние сме силен екип, който има всички сили да стане №1 в списъка с опции за малки и средни земеделски производители, при придобиването на трактори за дейности на полето и специализирани + инвентар.

Нашите ценности:

Ние сме силен екип от професионалисти, продаваме продукти, в които вярваме и се гордеем, и предлагаме пълна гама от услуги (финансови и следпродажбени). Ние се грижим за нашите клиенти, за нашите фермери, за нашите партньори и така се грижим за дългосрочно устойчиво развитие на селското стопанство в тази област на Европа.

Нашата мисия:

Разполагаме с богато портфолио от трактори и селскостопанско оборудване, което е насочено особено към малки и средни стопанства.

Нашата визия:

Нашата визия е да станем важен глас в селското стопанство в Румъния, България и Република Молдова, като предлагаме висококачествени продукти на достъпни и справедливи цени, като по този начин ще допринесем за увеличаването на броя на тракторите и селскостопанското оборудване, съществуващи във фермите и повишаване на производителността в селското стопанство.

Arbos logo

Най-важните години в историята на Арбос:

1826

В САМОТО НАЧАЛО Епопеята на семейство Бубба започва в малка работилница в Сантименто (Пиаченца, Северна Италия), където започват да произвеждат селскостопански инвентар. Там през 1896 г. Пиетро Бубба създава машина за черупки. С помощта на синовете си (Федерико, Салваторе и Артемио) през 1896 г.,  Пиетро създава първите си вършачки.

1923

ПЪРВИЯ ДВИГАТЕЛ HOTHEAD BUBBA През 1923 г. Улисе Бубба, син на Федерико, изобретява първите си трактори с двигател „hot-bulb”, монтирани на товарна кола CASE: UTC 3, UTC 4 и UTC 5 (U = Ulisse; T = Трактор; C = CASE). През 1926 г. се ражда трактор UTB 3 (25/30 HP): това е първият 100% трактор Bubba.

1929

НАЙ-МОЩНИЯ НЯКОГА ИЗОБРЕТЯВАН HOTHEAD През 1929 г. пристигат прототипите UT2 и UT3 (последната подобрена, олекотена версия на UTB 3, достигнала до 25 к.с.) и UT5, най-мощният трактор hotbulb, който някога е произвеждан: двигателят му е близнак , получен от свързването на двата хоризонтални цилиндри на UT3.

1936

ПЪРВИЯТ ТРАКТОР През 1936 г. първият верижен трактор C35, базиран на UT6; също се нарича UT6C. Две години, след като корпорация Bubba произвежда ARIETE (37/45 HP), първият трактор Bubba не е проектиран от Ulisse, а от инженерите Emmanueli и Giorgi.

1950

LO5, ПОСЛЕДНИЯТ HOTHEAD НА BUBBA През 1950 г. Bubba произвежда последния си трактор с двигател с hothead, LO5 (45 к.с.); също така проследения LO 6 е проектиран, но никога не е произведен.

1952

КУПУВА ФАБРИКАТА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ARBOS През 1952 г. г-н Лодиджани купува фабриката за велосипеди ARBOS (акроним от Аралди и Босели, двамата основатели) в Сан Лазаро (Пиаченца) и премества централата в Сантименто. Там Arbos започва да произвежда комбайни, първият прототип монтиращ въздушно охлаждан двигател MT 52 Deutz. Следват MT 100 A и 100 B, като последният е версия за ориз.

1954

ОТ BUBBA ДО ARBOS-BUBBA През 1954 г. Bubba става ARBOS-BUBBA. През 1956 г. влизат в производство комбайнът 100 C (както колесен, така и верижен) и Skylark 650, който е с монтиран дизелов двигател на Fiat, последвани от 1000 Super и 750 Super.

1964

АМЕРИКАНЦИТЕ КУПУВАТ АРБОС През 1964 г., WHITE купува ARBOS Spa. На следващата година идва 1220, новият европейски флагман. След няколко години, гамата се разширява: 1220, 780, Record, 120 Panther, 165 Tiger, 100 Lynx и 125 Jaguar. През 1971 г. самоизравняващ се: наречен Panther 7 Hills, първите 4 странични изравнителни системи – надлъжни и напречни – в световен мащаб.

1967

НОВИЯТ ARBOS През 1976 г. ARBOS Spa е взета от братя Магни и е наречена NEW ARBOS. Тя представя самоизравняващият се 565 AL и започва производството на два нови самоизравняващи се: 565 A 4L и 705 A 4L.

1994

2015

НОВА ЕРА Arbos започва нова глава в своята история, чието бъдеще е свързано с амбициозния проект „Един пояс, един път”, съвременният Път на коприната, свързващ Изтока и Запада, с възможност за трансфер на технологии, идеи и култура, като се вземе предвид устойчивостта и опазването на околната среда.

2017

ПЪЛНАТА ПРОДУКТОВА ГАМА НА ARBOS Е ТУК По време на Agritechnica 2017 официално е представена пълната гама трактори и оборудване на ARBOS.

Start typing and press Enter to search